Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Sarlotina pavucinka / Charlotte's Web (2006)(CZ/EN)[WebRip][1080p][AVC] = CSFD 54% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Sarlotina pavucinka / Charlotte's Web (2006)(CZ/EN)[WebRip][1080p][AVC] = CSFD 54% Názov:Sarlotina pavucinka / Charlotte's Web (2006)(CZ/EN)[WebRip][1080p][AVC] = CSFD 54% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:1.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-03-28 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Fantasy,Komedie,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Šarlotina pavučinka
    Charlotte's Web

    (By YPetr / Y REMASTERED)

    Kvalita videa: 1920x1072p / AVC
    Jazyk & Kvalita zvuku: AC3 CZ 2.0 224kbps  / AAC ENG 5.1 288kbps
    Titulky: NE


    Šarlotina pavučinka patří mezi nejoblíbenější dětské knížky vůbec. Vyšla už ve 23 jazycích, včetně češtiny, a v úctyhodném počtu 45 miliónů výtisků. I proto podle této nesmrtelné předlohy, kterou napsal autor Myšáka Stuarta Littlea E. B. White, vznikl stejnojmenný film, jehož ambice nejsou o nic menší. Hlavním hrdinou Šarlotiny pavučinky je malé prasátko Wilbur, které zjistí, že přísloví "V nouzi poznáš přítele" opravdu platí. Jako první mu pomůže malá Fern (Dakota Fanning - Válka světů, Muž v ohni), která mu krátce poté, co přijde na svět, zachrání život. Lidé mají sice prasátka rádi, jenže v drtivé většině v podobě vypečené kýty. A ty Wilburovy by se měly stát kulinářskou ozdobou vánočního stolu Ferniných rodičů. Naštěstí má Wilbur v rodné stáji partu skvělých a věrných přátel (cynický potkan Templeton, autoritativní beran Samuel, kůň Ike, který má fóbii z pavouků, mateřská husa Gussy a hlavně chytrá pavoučice Šarlota), kteří ho v průšvihu nenechají. Ve chvíli, kdy Wilburův život visí doslova na špejli od jitrnice a zachránit ho může už jenom zázrak, se společnými silami o jeden zázrak pokusí. Stačí dát najevo jeho lidským pánům, že Wilbur není jen tak obyčejné prase. Jenže všimnou si toho Wilburovi majitelé dřív, než bude pozdě?

    Protože pro Spojené státy je Šarlotina pavučinka něco jako Rumcajs pro Česko, sešla se při namlouvání hlasů zvířátek hvězdná sestava, která považovala za čest, že se projektu může zúčastnit. Pavoučici propůjčila svůj hlas (Julia Roberts - ), Robert Redford se stal dobrovolně koněm, John Cleese ovcí a Steve Buscemi dokonce potkanem. "Natáčení Šarlotiny pavučinky jednoznačně patřilo k nejnáročnějším projektům, které za posledních pár let vznikly. Museli jsme kombinovat hrané scény, loutky, děti, zvířata, triky a počítačovou animaci - často v jediném záběru," říká producent filmu Jordan Kerner, podle kterého ale bylo ze všeho nejtěžší vyprávět klasický příběh moderním jazykem jednadvacátého století a přitom se od předlohy příliš neodchýlit. "Kdykoliv na nás přišla nějaká krize, řekli jsme si, že Šarlotinu pavučinku točíme jednou za život, a prostě jsme se z ní vyhrabali," říká režisér Gary Winick. Přesto považuje dokončení filmu tak trochu za zázrak. Hodně podobný tomu, který ve filmu potkal jeho hrdinu Wilbura.



       
       

    - Seed, body, hodnocení i komentáře potěší za odvedenou práci a motivují pokračovat  -
    - Samozřejmě po stažení a spokojenosti -
    - Případnou chybu, dej vědět komentářem nebo SZ -

    https://sktorrent.eu/torrent/forum.php?action=viewtopic&topicid=135
    https://www.csfd.cz/film/194919-sarlotina-pavucinka/prehled/







    Jara72, bodrobodro, kari1989, PetrJaros, valehrach,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.279 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:55
    sql

    TOPlist